Організатори

 

ПФ ПВНЗ “Європейський Університет”

Пирятинська філія ПВНЗ “Європейський університет” була створена у травні 2004 року, як класичний бізнес-коледж. Першим директором Пирятинської філії Європейського університету призначена Олійник Леся Володимирівна – кандидат економічних наук, доцент. Її наступником був Удод Олександр Миколайович. Потім заклад очолювала кандидат економічних наук, Малишкіна Тетяна Григорівна. Нині директором є Садовський Іван Сергійович

Навчальний заклад готує фахівців із п’яти спеціальностей: “Інформаційна, бібліотечна та архівна справа”, “Право”, “Облік і оподаткуання”, “Екологія”, “Комп’ютерна інженерія”.

За короткий час тут створена сучасна матеріально-технічна база, яка постійно поповнюється й удосконалюється. Це і навчальні корпуси, медпункт, студентське кафе.

Студентська рада ПФ ПВНЗ “Європейський Університет”

Студентська рада ПФ «Європейський Університет» – Команда ініціативних, творчих та самовідданих студентів з усіх факультетів, які працюють з єдиною метою: «На благо університету та студентів!».

Студенти ПФ «Європейський Університет» активно долучаються до участі в управлінні університетом через органи студентського самоврядування, та мають спільну ціль – підвищити якість знань, виховання духовності, культури, зростання у студентів соціальної активності та відповідальності за прийняті рішення.

На всіх рівнях налагоджені ділові та конструктивні стосунки між студентами та адміністрацією на основі взаєморозуміння та співпраці.